Wellness

Zrelaxujte po celom dni v našom útulnom wellness, alebo si počas lete užite naše vonkajšie vyhrievané bazény. Vo wellness na vás čakajú fínska a infra sauna, ochladzovacia kaďa, jacuzzi a relaxačná miestnosť.

Wellness

Objavte čaro oddychu v Pieninách
Vedeli ste, že pravidelné saunovanie chráni pred virózami, infekciami dýchacích ciest a prináša psychickú aj fyzickú pohodu? Doprajte si po náročnom dni chvíľku pre seba a načerpajte nové sily.

Vo veľkom priestore sauny je vždy čerstvý vzduch. Špičková technológia Vám umožňuje jednoduchú reguláciu teploty podľa Vašich preferencií.

Fínska sauna

Viacúrovňová fínska sauna z borovicového dreva uvoľňuje vôňu lesa, je plná akumulačných kameňov, ktoré sálajú zdravé teplo, ktoré rozžiari Vašu pokožku, vyžehlí vrásky, zbaví telo baktérií, škodlivých látok, toxínov a podporuje tvorbu nových kožných buniek. Vo fínskej saune môže pohodlne relaxovať  až 8 -12 osôb.

Infrasauna

príjemne prehreje a prekrví celé vaše telo vďaka efektívnemu infračervenému svetlu. Teplo zo žiarenia preniká hlboko pod povrch pokožky a spúšťa mnoho zdraviu prospešných procesov. Hĺbkové teplo stimuluje svaly a orgány, zvyšuje vnútornú telesnú teplotu a telo sa prirodzene viac potí. Infrasaunu obľubujú aj ľudia, ktorí neznesú vysokú teplotu tradičnej fínskej sauny. V infra saune môže pohodlne relaxovať 2-3 osoby.

Jacuzzi

Doprajte si príjemnú vodnú masáž hydromasážnymi tryskami alebo vzduchovými perličkami. Vodný kúpeľ prináša celkovú relaxáciu či uvoľnenie tela i duše a pomáha odstraňovať psychické napätie. Skvelá kombinácia hrejivej vody, hydromasáže a nadnášania zlepšuje krvný obeh, prekrvuje pokožku, tlmí bolesť, uvoľňuje svaly i celé telo a je prospešná na svalovú regeneráciu. V jacuzzi môže pohodlne relaxovať minimálne 4 -6 osôb.

Ochladzovacia drevená kaďa

z jelše sa používa pre ochladenie po saunovaní a poskytuje možnosť sa po saunovaní správne ochladiť. . S hĺbkou 100 cm sa môžete ponoriť do vody až po krk, zároveň umožňuje komfortné sedenie.

Relaxačná miestnosť

Je ideálnym miestom na odpočinok. Oddych na anatomicky tvarovaných  ležadlách s relaxačnou hudbou v pozadí umocní vaše celkové uvoľnenie a zohriatie organizmu.Doprajte si odporúčaný 10 až 15 minútový oddych po každej saune.  Uvoľňujúca astmosféra vám pomôže zabudnúť na každodenné starosti, prirodzene odbúrava stres a pôsobí aj ako prevencia pred ochoreniami.

Masáž

Užite si kvalitnú masáž po náročnom dní a zregenerujte svoje svaly. Masáž alebo masírovanie predstavuje pôsobenie na telo a manipuláciu s telom pomocou tlakov. Masírovanie je súčasť mechanoterapie- sústavy hmatov, ktorými sa mechanicky dráždia periférne nervy, cievy a svaly. Cieľom je zvýšenie funkčnej zdatnosti, odstránenie únavy alebo liečenie.

Otváracie hodiny

PONDELOK – NEDEĽA

* nutná rezervácia na recepcii, alebo na tel. č. recepcie : +421 918 865023